Nestemäiset oluthiivat

Valitse oluttyyliisi sopiva hiiva. Oluthiivan valinnalla oikean käymislämpötilan ohella on suuri vaikutus lopputulokseen. Oikean hiivan valinta on tärkeä tiettyä oluttyyliä tavoiteltaessa. Nestemäisten oluthiivojen valikoimaan kuuluu mm. laadukkaat Omega Yeastin nestehiivat.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • OYL-071GF Lutra™ Kveik Gluten-Free

  Omega Yeast Lutra™ Kveik Gluten-Free

  10,90 

  Omega Yeast Lutra™ Kveik on eristetty  Hornindal Kveik (OYL-091) lajikkeesta. Lutra on lagermaisen neutraali ja nopea käymään optimilämpötilassa 32°C. Hiivalajike on täydellinen virkistävien pseudo-lagerien tekoon ilman aikaa vievää lagerointia ja tarkkaa lämpötilakontrollia. Gluteeniton versio.

 • Omega Yeast Lutra Kveik nestemäinen oluthiiva

  Omega Yeast Lutra™ Kveik

  10,90 

  Omega Yeast Lutra™ Kveik on eristetty  Hornindal Kveik (OYL-091) lajikkeesta. Lutra on lagermaisen neutraali ja nopea käymään optimilämpötilassa 32°C. Hiivalajike on täydellinen virkistävien pseudo-lagerien tekoon ilman aikaa vievää lagerointia ja tarkkaa lämpötilakontrollia.

 • Omega Yeast HotHead® Kveik nestemäinen oluthiiva

  Omega Yeast HotHead® Kveik

  10,90 

  Omega Yeast HotHead® on hyvin flokkuloituva Kveik hiivakanta, joka käy laajalla lämpötila-alueella (22–37° C) sen vaikuttamatta erityisemmin makuun. Melko puhdas lopputulos, joten soveltuu hyvin amerikkalaisiin ja brittiläisiin oluttyyleihin. Uniikki aromi  on yhdistelmä hunajaa kypsää mangoa, täydentää loistavasti monenlaisten trooppisten humalien aromeita.

 • Omega Yeast West Coast Ale I nestemäinen oluthiiva

  Omega Yeast West Coast Ale I

  10,90 

  West Coast Ale I on suosittua “Chico” hiivakantaa. Erittäin monipuolinen hiiva tyyleille, joissa vahva humalointi ja mallaspohja. Tuottaa puhtaita ja raikkaita aleja hieman sitruunaisella aromilla. Soveltuu käytettäväksi pale aleille, IPAan, cream aleen ja muihin amerikkalaisiin aleihin. Korkea käymisaste.

 • Omega Yeast Belgian Saison nestemäinen oluthiiva

  Omega Yeast Tropical IPA

  10,90 

  Hiivatyyppi: Ale Flokkulaatio: matala Attentuaatio: 82-90% Käymislämpö: 21–29° C Alkoholinsieto: 10% Oluttyyppit: Ipat

 • Omega Yeast Hornindal Kveik nestemäinen oluthiiva

  Omega Yeast Hornindal Kveik

  10,90 

  Hornindal Kveik tuottaa trooppisen, kompleksisen aromin. Aromissa ananasta, persikkaa ja kuivattua hedelmää. Sopivia humalia hiivan kaveriksi ovat kaikki hedelmäiset lajikkeet. Antaa syvyyttä kaikille “C” alkuisille humalille, kuten Cascade, Citra, Centennial jne. Suositeltava käymislämpötila 32° C tai korkeampi. Ei tuota käydessään ylimääräisiä käymisestereitä korkeassakaan lämpötilassa.