Nestemäiset oluthiivat

Valitse oluttyyliisi sopiva hiiva. Oluthiivan valinnalla oikean käymislämpötilan ohella on suuri vaikutus lopputulokseen. Oikean hiivan valinta on tärkeä tiettyä oluttyyliä tavoiteltaessa. Nestemäisten oluthiivojen valikoimaan kuuluu mm. laadukkaat Omega Yeastin nestehiivat.

Näytetään kaikki 19 tulosta

  • Omega Yeast Belgian Saison II – OYL-042

    10,95 

    Belgian Saison kanta on profiililtaan maanläheinen, mausteinen, pippurinen, hieman karvas ja kuiva. Se tuottaa lämpimässä käydessään trooppisen hedelmän ja sitruksen makuja. Erinomainen kanta farmhouse aleille ja saisoneille. Ei vaadi tarkkaa lämpötilakontrollia, pitchaus 21°C ja siitä eteenpäin lämmöt saa nousta vapaasti.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast DIPA Ale – OYL-052

    10,95 

    DIPA Ale tunnetaan myös “Conan” nimellä. Hiivakanta on eristetty eräästä erittäin arvostetusta Vermontin oluesta. Hiivan persikkaiset, aprikoosiset ja ananaksen vivahteet tuovat esiin humalia, soveltuu erityisesti täydentämään moderneja hedelmäisiä humalaprofiileja. Käymisalue 18–22° C. Diasetyylitaukoa suositellaan, jos käymislämpötila asteikon matalammasta päästä.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Bayern Lager – OYL-114

    10,95 

    Bayern Lager on puhdas ja raikas lager-hiivakanta joka käy laajalla lämpötila-alueella ja flokkuloituu hyvin. Minimaalinen diasetyylin tuotto. Soveltuu erityisesti maltaisempien tyylien panemiseen, kuten Dunkel ja Märzen.

    Päivitetyt ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast British Ale V – OYL-011

    10,95 

    Aito brittiläinen pintahiiva erityisesti korostamaan mallaspohjaa ja mehukasta humalointia. Suosittu NEIPAn / Hazy IPAn panemiseen. Tämä kanta jättää oluen aavistuksen makeaksi pienoisella hedelmäisyydellä. Luotettavasti flokkuloituva. Täydellinen NEIPAan, skottilaisille aleille, bittereille, englantilaisille brown aleille ja stouteille.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -28%

    Omega Yeast British Ale VIII – OYL-016

    7,90 

    British Ale VIII on erittäin hyvin flokkuloituva hiivakanta, jota käytetään kuuluisimmissa brittiläisissä ESB-oluissa. Tällä hiivakannalla on uniikki hedelmäisyys ja miellyttävän makea suutuntuma. Diasetyylitaukoa suositellaan. Hedelmäisyyden korostamiseksi käytä suositellun käymislämpötila-alueen korkeammassa päässä.

    Päivitetyt ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Espe Kveik - OYL-090

    Omega Yeast Espe Kveik – OYL-090

    10,95 

    Omega Yeast Espe Kveik hiivakanta on kotoisin Norjalaisesta Grodåsin kylästä. Espe Kveik tarjoaa omalaatuisen yhdistelmän litsiä, päärynää ja trooppisia hedelmiä. Sopii moderneihin Ipoihin tai muihin pale aleihin. Optimaalinen käymislämpötila tälle kveikille on 32°C+.

    Päivitetyt ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast German Lager I – OYL-106

    10,95 

    Omega Yeast German Lager I on monikäyttöinen hiivakanta, joka tuottaa raikkaita ja maltaisia oluita kevyellä estereillä. Lagerhiivaksi laaja käymislämpötila-alue. German Lager I on luultavasti maailman käytetyin lager hiivakanta, ja se voi tuottaa neutraalinmakuisia lagereita myös ale lämpötiloissa (20° C). Matalammissa lämpötiloissa se säilyttää raikkaan makuprofiilin ja hieman lämpimämmissä tuo esiin enemmän estereitä. Diasetyylitauko suositeltavaa.

    Päivitetyt ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -54%

    Omega Yeast Gulo™ Ale

    5,00 

    Hiivatyyppi: Hybridi Flokkulaatio: keskitaso Attentuaatio: 85-90% Käymislämpö: 17–24° C Alkoholinsieto: 12% Oluttyyppit: Ipat, Brut ipat Reseptejä Gulo Ale Raw NEIPA

  • Omega Yeast Hornindal Kveik – OYL-091

    10,95 

    Hornindal Kveik tuottaa trooppisen, kompleksisen aromin. Aromissa ananasta, persikkaa ja kuivattua hedelmää. Sopivia humalia hiivan kaveriksi ovat kaikki hedelmäiset lajikkeet. Antaa syvyyttä kaikille “C” alkuisille humalille, kuten Cascade, Citra, Centennial jne. Suositeltava käymislämpötila 32° C tai korkeampi. Ei tuota käydessään ylimääräisiä käymisestereitä korkeassakaan lämpötilassa.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Jovaru™ Lithuanian Farmhouse – OYL-033

    10,95 

    Omega Yeast Jovaru™ Lithuanian Farmhouse on Omega Yeastin yksinoikeudella saatu hiivakanta yhteistyöstä kuuluisan Jovaru® Breweryn kanssa. Tämä ainutlaatuinen hiivakanta tuottaa oluita sitrusmaisilla estereillä ja hillittyillä fenoleilla sekä häivähdyksellä mustaa pippuria.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Mexican Lager – OYL-113

    10,95 

    Omega Mexican Lager on peräisin eräästä hyvin tunnetusta meksikolaisesta panimosta. Mexican Lager hiivakanta tuottaa puhtaan, rapsakan ja raikkaan oluen.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Belgian Ale W – OYL-028

    10,95 

    Raivokkaasti käyvä pintahiiva, joka tuottaa hedelmäisiä ja fenolisia oluita. Laaja lämpötila-alue ja hyvin flokkuloituva.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -54%

    Omega Yeast German Bock – OYL-111

    5,00 

    Omega Yeast German Bockin hiivakanta on todennäköisesti Ayingerin panimolta. Monipuolinen lager -hiivakanta joka tasapainottaa maltaan ja humalan aromeja hyvin. Soveltuu erinomaisesti bockien, doppelbockien, oktoberfest lagereiden, hellesin sekä amerikkalaisten pilsnereiden tekoon.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -54%

    Omega Yeast Irish Ale – OYL-005

    5,00 

    Aidot irlantilaiset stoutit tehdään oletettavasti tällä kuivalla, kevyesti hedelmäisellä ja monikäyttöisellä hiivakannalla. Varmatoiminen hiiva keskitason flokkulaatiolla. Saattaa tuottaa aavistuksen diasetyyliä. Tuottaa kevyttä hedelmäisyyttä lämpötila-asteikon alapäässä, ja reilummin lämpimämmässä. Soveltuu vahvoille ja tummille oluille. Sláinte!

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -54%

    Omega Yeast Oktoberfest – OYL-107

    5,00 

    Omega Yeast Oktoberfest soveltuu parhaiten Märzeneiden ja Oktoberfest lagereiden tekoon. Oktoberfest hiivakanta tuottaa pehmeän, rikkaan ja tasapainoisen oluen täyteläisen maltaisella profiililla. Diasetyylitauko suositeltavaa.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Pilsner I – OYL-101

    10,95 

    Omega Yeast Pilsner on hiivakanta kuuluisasta Plzenin panimosta. Hiivalla on kuivahko ja neutraali makuprofiili sekä kohtalaisesti maltaisuutta hienoisella kukkaisella aromillla. Tuottaa jonkin verran rikkisyyttä käydessään joten lagerointi on tarpeen. Tuottaa myös jonkin verran diasetyyliä.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -28%

    Omega Yeast Scottish Ale – OYL-015

    7,90 

    Omega Yeast Scottish Ale on hyvin flokkuloitava, monipuolinen ja luotettava hiivakanta, joka sopii neutraaleista kompleksisiin ja maltaisiin oluisiin laajalla käymislämpötila-alueella. Hiivakanta ei vaimenna humalan aromeja. Korkeammissa käymislämpötiloissa hiiva antaa enemmän estereitä.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Omega Yeast Tropical IPA – OYL-200

    10,95 

    Omega Yeast Tropical Ipa tuottaa nimensä mukaisesti trooppisen IPAn korostaen humalan aromeja. Aiemmin Brettomyces-kannaksi luultu hiivakanta. Korkeammissa lämmöissä tuottaa ananaksen ja mangon makuja.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

  • Ale!
    -28%

    Omega Yeast West Coast Ale I – OYL-004

    7,90 

    West Coast Ale I on suosittua “Chico” hiivakantaa. Erittäin monipuolinen hiiva tyyleille, joissa vahva humalointi ja mallaspohja. Tuottaa puhtaita ja raikkaita aleja hieman sitruunaisella aromilla. Soveltuu käytettäväksi pale aleille, IPAan, cream aleen ja muihin amerikkalaisiin aleihin. Korkea käymisaste.

    Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).