Ominaispainomittarit

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Ominaispainomittari SG

  Ominaispainomittari SG

  4,95 

  Italialaisvalmisteinen edullinen perusmittari ominaispainon mittaamiseen, jossa asteikko välillä 0,0990 – 1,1100

 • refraktometri kegland atc ja valaistulla led näytölla

  Refraktometri LED valolla + ATC

  39,95 

  Refraktometri erityisesti oluen ominaispainon seurantaan. Refraktometrissa on automaattinen lämpötilankorjaus (ATC) joten näytteen lämpötilalla ei ole merkitystä. Laitteessa on LED valo, joka helpottaa näytteen lukemista huonossa valaistuksessa.

  Refraktometri nopeuttaa näytteiden lukemista ja nopeuttaa panopäivää. Erittäin tarkka, ja helppo kalibroida tislatulla vedellä.

  Pakkaus sisältää:
  Suojakotelon
  Pipetin
  Ruuvimeisselin kalibrointiin
  Paristot: AG3 / 384 / 392 / LR41 (sisältyy)

 • Ale! Tilt Repeater
  -40%

  Tilt® Repeater

  59,00 

  Tilt® Repeater on suunniteltu teräksisille käymispöntöille, jotka vaimentavat Tiltin signaalia. Repeater laajentaa Tiltin käyttöaluetta, ja se vahvistaa signaalia yhdestä Tiltistä kerrallaan. Erinomainen myös TiltPi:tä käytettäessä.
  Kotelo on vedenkestävä. Uudelleen ladattava li-ion akku, joka kestää täydellä latauksella 6kk. Voidaan ladata micro-USB laturilla.

 • Tilt bluetooth hydrometri

  Tilt™ Hydrometri

  154,90 

  Tilt on langaton hydrometri/lämpömittari jonka voi yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen. Hydrometri asetetaan käymisastian sisälle käymisen ajaksi. Voit ottaa ominaispainon oluestasi milloin tahansa ilman käymisastian kannen availua. Tilt hydrometri on valmiiksi kalibroitu ja patterit sisältyvät hintaan. Sanitoi ennen käyttöä esim. Starsanilla.

 • Ominaispainomittari

  Ominaispainomittari kolmella asteikolla Kegland

  6,95 

  Ominaispainomittaria käytetään nesteeseen liuenneen sokerin määrän määrittämiseen. Ominaispainomittarilla voidaan määrittää juoman alkuperäinen ominaipaino (OG, original gravity) ja lopullinen ominaispaino (FG, final gravity). Näiden pohjalta saadaan laskettua juoman alkoholipitoisuus.

  • Kolme asteikkoa: Ominaispaino SG, sokeri g/l, alkoholi til-%
  • Hydrometrissa ei lämpömittaria. Kalibroitu 20°C.