Kegland

RAPT Pill Hydrometri & lämpömittari (Bluetooth & Wifi)

92,90 

Keglandin RAPT Pill on digitaalinen hydrometri, jolla voit seurata käymistä ja lämpötilaa reaaliajassa WIFI:n tai Bluetoothin kautta. Tiedot voidaan lukea joko Android/iOS-sovelluksen kautta tai nettiportaalin app.rapt.io kautta.

RAPT Pillissä on hyvä akkukapasiteetti, ja se on helppo ladata USB-C:n kautta. (latauskaapeli ei sisälly). Keglandin RAPT-järjestelmä on sarja uusia tuotteita, joita voidaan ohjata niille omassa portaalissa.

Laitteen kotelo on suunniteltu siten, että siihen ei pesiydy epäpuhtauksia ja pintaan ei tartu humalaa, joka voisi vaikuttaa mittaustarkkuuteen negatiivisesti. Ulkokuori on kestävä, joka on myös helppo avata latausta varten. Itse ohjausyksikkö voidaan poistaa kokonaan kapselista helposti.

Tuotetunnus (SKU): KL20596 Osastot: ,

Kuvaus

ENNEN KÄYTTÖÄ:

Varmista, että RAPT-pilleriä on ladattu 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä varmistaa sen, että akku on 100 % tännä ja laite on kalibroitu. Irroita akun navoista muoviset läpät, jotka estävät akun tyhjenemisen varastoinnissa.
Kun muodostat yhteyden WIFI-verkkoon ensimmäistä kertaa, laite päivitetään automaattisesti uusimpaan laiteohjelmistoversioon. Laitteen on oltava kytkettynä USB-C-liitäntään, jotta laiteohjelmistopäivityksiä voidaan vastaanottaa.

Keglandin ohje RAPT Pill käyttöönottoon

HUOM! Voidaan käyttää vain 2,4 GHz WIFI:ssä

Akun kesto on 2-5 kuukautta normaalikäytössä WIFI:n kautta. Huomaa, että oletusasetus sallii laitteen kerätä tietoja ja lähettää ne yhdessä kerran tunnissa. Tätä voidaan muuttaa, mutta se vaikuttaa akun käyttöikään. Vakioasetuksella 1 siirto tunnissa akku kestää yli 1,5 vuotta! 15  minuutin päivityssyklillä kesto on noin 5 kuukautta.

Tietoa Keglandilta materiaalista: Valmistettu vahvasta BPA-vapaasta nylon 12:sta ja polyketonista (POK). Sekä kirkas Nylon 12 että Polyketone plast ovat elintarvikelaatuisia, FDA:n hyväksymiä, BPA:ta (eikä sisällä muita bisfenoleja). Materiaalit eivät myöskään sisällä hormonitoimintaa häiritseviä aineita, joten ne ovat turvallisempi valinta kuin muissa tuotteissa käytettävä polykarbonaatti. Nylon 12 ja POK ovat myös korkeita lämpötiloja, kemiallisia ja erittäin kestäviä.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Väri

Keltainen, Sininen, Punainen, Vihreä

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita