Kegland

RAPT Temperature Controller

99,00 

Keglandin tuorein uutuus on RAPT-järjestelmään linkitetty lämpötilansäädin (RAPT Temperature Controller). Laitteessa on kaksi selkeästi merkittyä töpseliä jäähdytystä ja lämmitystä varten. Laitteessa on lisäksi 2 metriä pitkä lämpötila-anturi, joka tekee siitä ihanteellisen esimerkiksi jääkaapin lämpötilan hallintaan. Lämmönsäädin voidaan myös yhdistää Rapt Pillin kanssa, joka mahdollistaa erilaisten käymisprofiilien ohjelmoinnin laitteeseen.
Max 10A. 220-240V EU.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL22927 Osasto:

Kuvaus

RAPT Temp Controller muodostaa yhteyden RAPT-verkkoportaaliin WIFI:n kautta, mikä tarkoittaa, että voit seurata, kirjata ja ohjata kytkettyjä laitteita etänä. Etäohjaus toimii sekä tietokoneella että mobiililla.

Laitteessa on lämpötila-anturi 2 metrin kaapelilla. Se voidaan myös yhdistää Rapt Pillin kanssa BlueToothin kautta, mikä pidentää Pillin akun käyttöikää huomattavasti, kun Temp Controller huolehtii dataliikenteestä RAPT-portaaliin.

Värinäyttö näyttää selkeästi lämpötilan, kaavion tulevista ja aiemmista lämpötila-asetuksista ja helpottaa profiilin vaiheiden vaihtamista.

Tässä plug and play -laitteessa on kaksi selkeästi merkittyä sinistä ja punaista lämmitys- ja jäähdytyspistorasiaa, joiden avulla voit ohjata jääkaappia tai lämmitysyksikköä samanaikaisesti ja valvoa ja ohjata lämpötilaa. Jokainen pistorasia on mitoitettu maksimissaan 10 ampeeria (max. 2400 wattia).

Kegland päivittää laiteohjelmistoa jatkuvasti, joten käyttömahdollisuudet laajenevat jatkuvasti. Esimerkiksi molempia virtalähtöjä voidaan ohjata erikseen.

PID sisäänrakennettuna
Tässä lämpötilan säätörasiassa on PID-lämmitystoiminto, jota käytetään usein suuritehoisissa laitteissa. Tämä vähentää huomattavasti palamisen mahdollisuutta ja tarjoaa paremman lämpötilan hallinnan pienemmällä lämpötilan vaihtelulla.

Lämpötila-alue.
Tämän laitteen lämpötila-alueen avulla voit ohjata laitteita alueella -20C – 120C.

HUOM! Ohjain tukee vain 2,4 GHz Wi-Fi-yhteyttä

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita