Kegland

Bucket Buddy RST käymisastia 36W lämmitysvastuksella

210,00 

Bucket Buddy on lompakkoystävällinen ja käytännöllinen rosterinen käymispytty, jossa on sisäänrakennettu 36 W lämmityselementti ja termostaatti lämmönsäätöä varten. Astia kestää hieman painetta, ei kuitenkaan riittävästi paineistettuun käymiseen. Säiliön pohja on pyöristetty niin, että sedimentti kerääntyy keskelle ja tyhjennyskorkeus on helposti säädettävissä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL20244 Osasto:

Kuvaus

Tilavuus: 35 litraa (max)
Materiaali: 304 ruostumaton teräs
Ulostulo: 10 mm letkukara. Palloventtiili ruostumatonta terästä, nailon- ja silikonitiivisteillä. Pyörivä varsi sisäpuolella.
Kansi: 304 ruostumatonta terästä
Näyttö: Digitaalinen lämpötilanäyttö
Lämmityselementti: 36W sisäänrakennettu

Korkeus: 71 cm (82 cm vesilukon kanssa)
Halkaisija: 31cm (38cm sis. kahvan)

Lisätiedot

Paino 10 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.