Ale!

Cryo Pop™ Original Blend – 25 g

5,95 

Yakima Chief Hops on luonut Cryo Pop™ Original Blend -humalaseoksen, joka on tarkoitettu erityisesti aromihumalana käytettäväksi. Single Hop käytössä tarjoilee mehukasta persikkaa, ananasta, greippiä sekä daiquirin kaltaista aromia. Varhaisia lisäyksiä Cryo Popilla tulee välttää, jotta arvokkaat aromit eivät haihtuisi.

Vain 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): MP-CRYOPOP25 Osasto:

Kuvaus

Single Hop -oluet: luo hyvän pohjan single hop -oluelle monipuolisen aromi- ja makuprofiilinsa vuoksi. Ainoana humalana käytettäessä tarjoaa mehukasta persikkaa, ananasta, greippiä ja daiquirin kaltaista aromia.

Vahvistaa muiden humalien aromia: Cryo Pop™ -pellettejä voidaan käyttää vahvistamaan muiden olemassa olevien humalayhdistelmien luonnetta. Kun Cryo Pop™ -pelletit käytetään 20–40 % kokonaismäärästä, ne nostavat geraniolin, linaloolin, esterien ja polyfunktionaalisten tiolien määrää, mikä parantaa ja kohottaa muiden humalalajikkeiden ominaisuuksia.

Biotransformaatio: Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että korkeat pitoisuudet monoterpeenialkoholeja ja polyfunktionaalisia tioleja vierteessä luovat olosuhteet, jotka edistävät biotransformaatiota. Cryo Pop™ pelletit ovat täydellinen valinta whirlpooliin ja käymisen aikana tapahtuviin humalalisäyksiin saadaksesi maksimaalista aromia ja makua lopputuotteeseen.

Biotransformaation monimutkaisuuden vuoksi Cryo Pop Original Blendin odotettu aromiprofiili vaihtelee sen mukaan, missä vaiheessa prosessia sitä käytetään, mikä tarjoaa panijalle monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja.
Aktiivinen käyminen: persikka, ananas, mansikka, guava, mango, appelsiini
Jälkikäyminen persikka, greippi, mango, ananas, mänty, makea ruoho

Alkuperä: USA
Satovuosi: 2021
Alfahappo: 24,2 %

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.