Digitaalinen pH-mittari 0,0 - 14,0 | Mallaspuoti

Digitaalinen pH-mittari 0,0 – 14,0

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)

59,00 

Tarkalla pH mittauksella on merkitystä laadukkaan oluen valmistuksessa. pH mittarin avulla tarkkailet mäskin happamuutta. Mäskäyksessä pH tulisi olla 5.2 – 5.4 alueella.

Beverage Doctor on australialainen, laadukas, kestävä ja vedenpitävä digitaalinen pH-mittari. Tähän hintaan et yhtä hyvää mittaria löydä!  Koska laite on suunniteltu pitkäikäiseksi, niin ph-mittarissa on vaihdettava mittauspää. Laitteessa on myös automaattinen lämpötilankorjaus ATC (Automatic Temperature Compensation).

Käyttöjen välillä varastoi mittauspää säilöntäliuokseen.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.
Tuotetunnus (SKU): MP-96-0005 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laadukas ja kestävä pH-mittari, jossa paljon ominaisuuksia ja tarkka mittaustulos.

pH-mittarin käyttö ja säilytys

pH-mittari on herkkä laite ja sen mittauspään elinikää pidentää hyvä huolto. Voit mitata pH-arvon suoraan kuumasta mäskistä, mutta se saattaa lyhentää elektrodin elinikää. Huuhtele mittauspää aina puhtaalla vedellä käytön jälkeen ja säilytä se kosteassa laittamalla korkkiin muutama tippa mittarille tarkoitettua säilytysnestettä. Puhdista mittauspää sille tarkoitetussa puhdistusliuoksessa ja suorita kalibrointi tasaisin väliajoin.

pH mittarin ominaisuuksia

 • Vedenpitävä runko
 • Kolmipiste kalibrointi tarkan mittaustuloksen mahdollistamiseksi. Mukana tulevien kalibrointiliuosten avulla kalibrointi onnistuu helposti jopa minuutissa.
 • Vaihdettava elektrodi. Kotioluthommissa pH-mittari joutuu koville, varsinkin jos mitataan kuumasta mäskistä.
 • Sisältää 3 pakettia kalibrointiliuosta. Kalibrointiliuos säilyy jääkaapissa säilytettynä kuukausia.
 • Automaattinen lämpötilan kompensaatio (ATC). Mittauspäässä on lämpösensori, ja se mahdollistaa mittauksen myös muussa kuin huoneenlämmössä.
 • Vedenpitävä korkki. Korkki pitää säilytysnesteen sisällä, jonka ansiosta mittauspää säilyy ehjänä pitkään.

2 arviota tuotteelle Digitaalinen pH-mittari 0,0 – 14,0

 1. 5 viidestä

  Ville (varmistettu kirjoittaja)

  Hinta-laatusuhteeltaan hyvin toimiva mittari. Käyttöönotto nopeaa ja helppoa, kannattaa tilata elektrolyyttiliuosta mittapään säilytystä varten.

 2. 5 viidestä

  Ari (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä mittari. Mittatulos tarkka, kalibrointi helppoa ja säilytyskorkki on tiivis eikä korkki päästä säilytysliuosta kuivumaan. Iso plussa siitä, että kalibrointi onnistuu yhdellä liuoksella.

Lisää arvio

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.