Duotight
Kegland

Duotight 9,5mm (3/8″) – 1/2″ BSP kierre sulkuventtiili

4,76 

Duotight sulkuventtiili 9,5 mm (vastaa 3/8″) – 1/2″ BSP-uros kahdella tiivisterenkaalla.

KegLandin kehittämät Duotight push-in -liittimet on valmistettu kahdella o-renkaalla (EPMD materiaalina) varmistaen sen, että liittimet eivät vuoda, vaikka letkut taipuisivat. Kestää paineita aina 100 psi:iin asti.

Tämä liitin soveltuu esimerkiksi Kegland vastavirtajäähdyttimeen yhdessä Camlock A -liittimen kanssa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL04503 Osasto:

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita