Kegland

Duotight ball lock liitin virtauksensäädöllä – 8mm letkulle

18,95 

Uudenmallinen, kestävästä muovista valmistettu ball lock pikaliitin säädettävällä virtauksensäädöllä, joka sopii suoraan 8mm letkuun. Kestää hyvin yleisesti käytettyjä kemikaaleja, kuten fosforipohjaisia ​​desinfiointiaineita ja kaustisia aineita. Pieni koko mahdollistaa kegien pinoamisen liitinten kanssa. Voidaan purkaa kokonaan osiin puhdistusta varten ilman työkaluja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL21418 Osasto:

Kuvaus

Uudenmallinen, kestävästä muovista valmistettu ball lock pikaliitin, joka sopii suoraan 8mm letkuun. Säädettävä virtauksensäätö. Helppo purkaa ja puhdistaa.

Virtauksensäädöllä varustetulla ball-lock liittimellä voit rajoittaa nesteen virtausta. Helpottaa tasapainottamaan olutlinjan ilman, että sinun tarvitsee laskeskella linjaston letkujen pituuksia. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi beergunin kanssa. Helpottaa myös oluen tarjoilua suoraan kegistä.

Yksi virtauksensäätöhanojen ongelmista on, että ne luovat luonnostaan ​​pienen määrän turbulenssia ja voivat siksi aiheuttaa vaahtoamista. Aiemmin virtauksensäätöhanat ovat olleet ainoa yleinen vaihtoehto. Virtauksensäätöhanat ovat suosittuja, mutta koska ne on sijoitettu aivan olutlinjan päähän aiheuttaen vaahtoamista.

Valmistettu kemikaalinkestävistä materiaaleista, joissa on ruostumattomat jouset ja kuulalaakerit (ei halpoja ABS-muoveja), kestää hyvin yleisesti käytettyjä kemikaaleja, kuten fosforipohjaisia ​​desinfiointiaineita ja kaustisia aineita. Pieni koko mahdollistaa kegien pinoamisen liitinten kanssa. Voidaan purkaa kokonaan osiin puhdistusta varten ilman työkaluja.

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita