Kegland

MaltMuncher 3 telainen mallasmylly

(2 tuotearviota)

189,00 

Maltmuncher 3-telainen mallasmylly tekee todella hyvää rouhintajälkeä ja on pyöritettävissä akkuporakoneella. Hyvä rouhinta takaa myös korkean mäskäystehokkuuden. Mallasmyllyn rullat on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, runko alumiinia. Mallasmyllyn telojen väli on säädettävissä.

Vain 4 varastossa

Lisätuotteet

Pohjalevy mallasmyllylle

Mallasmyllylle valmis pohjalevy. Pohjalevy sopii 2- ja 3-telaiselle mallasmyllylle. Pohjalevy valmistettu muovista, valmiit reiät myllyn kiinnitystä varten.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KL03261 Osasto:

Kuvaus

Saat aina tuoreet maltaat, kun rouhit ne itse juuri ennen panoa 3-telaisella MaltMuncher -mallasmyllyllä. Pakettiin kuuluu 5,5kg vetoinen syöttösuppilo, muovinen pohjalevy, säädettävät rullat lukitustoiminnolla ja metallisen kammen käsipelillä rouhintaan. Rouhimisen nopeuttamiseksi kahvan voi poistaa ja korvata akkuporakoneella.

Maltmuncher mylly on rakennettu kestämään, ja sen telat on kylmävalssattua terästä. Runko ja suppilo 6061-luokan alumiinia.

Ominaisuudet

 • 5,5kg vetoinen syöttösuppilo ja kestävä kampi käsikäyttöä varten
 • Helppo käyttää myös porakoneen kanssa
 • Kylmävalssatut terästelat, joiden pituus  126mm ja halkaisija  32mm.
 • Säädettävä telaväli 0″ – 0.63″ tuumaa
 • Hyvä lopputulos erinomaisen mäskäystehokkuuden saavuttamiseksi. Ei jauha maltaita pölyksi, vaan kuori säilyy ehjänä.

Lisätiedot

Paino 5,5 kg

2 arviota tuotteelle MaltMuncher 3 telainen mallasmylly

 1. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä säätö, ei riko kuoria, nopea, kestävän oloinen

 2. Mikko H. (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset rouhinnat onnistuneita ja tasalaatuisia. Kasausohjeita en löytänyt paketista, mutta google auttoi tässäkin. Olisi sen varmaan saanut hetken mietinnällä muutenkin kasaan.

Lisää arvio

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

 • Nouto varastolta – maksuton
 • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
 • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
 • Postipaketti – alk. 5,90 €
 • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
 • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.