Kegland

MaltZilla mallasmylly integroidulla 24v moottorilla

279,00 

MaltZilla mallasmylly on viimein saatavilla! Lopeta ruuviväännin/käsikäyttöisten mallasmyllyjen kanssa perkelehtiminen! MaltZilla mallasmyllyssä on tehokas 24v integroitu moottori, jonka kierrosluku on valmiiksi optimoitu maltaiden rouhintaan. Isot 70mm timattipinnotteiset ja karkeat telat ovat pitkän tuotekehityksen tulosta.

Ei sisällä mallassuppiloa. Mallassuppilona toimii esimerkiksi mallikuvan mukainen iso vesipullo. Sisältää erillisen virtalähteen.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL15691 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Syöttösuppilo

Mylly ei sisällä erillistä syöttösuppiloa maltaille. Kustannustehokas ja helppo ratkaisu on käyttää isoja vesipulloja suppilona Myöhemmin on tulossa saataville erillinen alumiininen suppilo.

Iso 70mm halkaisija

MaltZillan isot 70mm halkaisijalla olevat telat ovat huomattavasti suuremmat mitä muissa myllyissä. Isot, timanttipinnoitetut  telat parantavat rouhinnan lopputulosta ja vetävät helpommin maltaat telojen väliin.

Integroitu ja tehokas moottori

24v sähkömoottorissa on valmiiksi optimaalinen kierrosluku maltaiden rouhintaan. Moottori on suojattu pölyltä ja kosteudelta.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.