MaltZilla mallasmylly integroidulla 24v moottorilla | Mallaspuoti

MaltZilla mallasmylly integroidulla 24v moottorilla

285,00 

MaltZilla mallasmylly on viimein saatavilla! Lopeta ruuviväännin/käsikäyttöisten mallasmyllyjen kanssa perkelehtiminen! MaltZilla mallasmyllyssä on tehokas 24v integroitu moottori, jonka kierrosluku on valmiiksi optimoitu maltaiden rouhintaan. Isot 70mm timattipinnotteiset ja karkeat telat ovat pitkän tuotekehityksen tulosta.

Ei sisällä mallassuppiloa. Mallassuppilona toimii esimerkiksi mallikuvan mukainen iso vesipullo. Sisältää erillisen virtalähteen.

Tuotetunnus (SKU): KL15691 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Syöttösuppilo

Mylly ei sisällä erillistä syöttösuppiloa maltaille. Kustannustehokas ja helppo ratkaisu on käyttää isoja vesipulloja suppilona Myöhemmin on tulossa saataville erillinen alumiininen suppilo.

Iso 70mm halkaisija

MaltZillan isot 70mm halkaisijalla olevat telat ovat huomattavasti suuremmat mitä muissa myllyissä. Isot, timanttipinnoitetut  telat parantavat rouhinnan lopputulosta ja vetävät helpommin maltaat telojen väliin.

Integroitu ja tehokas moottori

24v sähkömoottorisa on valmiiksi optimaalinen kierrosluku maltaiden rouhintaan. Moottori on suojattu pölyltä ja kosteudelta.

MaltZilla moottoroitu mallasmylly
MaltZilla mallasmylly integroidulla 24v moottorilla
285,00 
Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.