Kegland

Mini keg 10 L (175mm x 490mm) – musta

79,90 

Keglandin mini kegit ovat näppärän mallisia, joten ne mahtuvat kaikkiin standardikokoisiin jääkaappeihin. Ball lock korkin avulla siitä tulee helposti siirreltävä juoma-astia , joka on täydellinen mukaan matkalle, grillille tai puistokaljalle! Voit karbonoida juomasi suoraan kegissä sokerilla tai kaasulla ball lock liittimillä. Minikegit voidaan sijoittaa jääkaappiin kyljelleen, koska kegeissä on jäykän nesteputken sijasta kelluva kohopallo silikoniletkulla.

10 L vastaa  30 x 330ml pulloa. Mini kegin koko: 175mm x 490mm

 

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL06385 Osasto:

Lisätiedot

Paino 5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita