Pektolaasi, entsyymi 6 g

2,00 

Pekto-entsyymi, jota käytetään paljon pektiiniä sisältäviin viineihin ja hedelmämehuihin. Parantaa mehuisuutta ja vähentää sameutta. Pektolaasi sopii niin viineille, mehuille kuin siidereille. Säilytetään jääkaapissa. Annostus 4-8 g / 10 kg hedelmiä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MP401410 Osasto:
  • Annostus 4-8 g (ml) / 10 kg hedelmiä
  • Vaikutusaika 12 tuntia 20 °C-asteessa

Jokainen 7 °C asteen pudotus lämpötilassa voidaan kompesoida tuplaamalla annostus. Vaikutusaika voidaan myös puolittaa tuplaamalla annostus. Entsyymeitä käytettäessä lisäysjärjestys on erityisen tärkeä sillä entsyymit vaikuttavat toisiinsa paljonkin.