Ale!

PLAATO V3 – digitaalinen vesilukko

99,00 

PLAATO on digitaalinen vesilukko, joka mahdollistaa käymisen seurannan tarkasti wifin kautta älypuhelimella. Mittaus tapahtuu vesilukon hiilidioksidin virtaukseen, joten laite ei ole vierteen kanssa kosketuksissa. Laite mittaa vierteen ominaispainon, alkoholiprosentin, käymisnopeuden sekä lämpötilan. Mobiililisovellus luo jokaiselle erälle erillisen raportin.

Pakettiin sisältyy 3m USB-virtakaapeli. Vesilukko sopii 9mm reikään.
Tuote poistuu valikoimasta

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): MP-PLAATOV3 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 0,3 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.