Viking Enzyme Malt

1,36  / kg

Viking enzyme malt eli entsyymimallas on 2- tai 6-tahoisesta kevätohrasta valmistettu vaalea mallas. Maltaan valmistusprosessi on suunniteltu säilyttämään mahdollisimman paljon entsyymitoimintaa. Entsyymimallas on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi oluissa, joissa on suuri pitoisuus muita ainesosia kuin mallasta.

9.7 kg varastossa

Tuotteen hinta

Maltaiden rouhinta

Valitse tämä jos haluat maltaasi rouhittuna. Veloitamme rouhinnasta 25snt / kg.

Viking Malt
Tuotetunnus (SKU): viking-enzyme-malt Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käyttökohteet: oluet, joissa on suuri pitoisuus muuta raaka-ainetta kuin mallasta
Alkuperämaa: Suomi

Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.

Lataa tuotekortti

Lisätiedot

Paino 1 kg
Jyvänä vai rouhittuna?

Jyvänä, Rouhittuna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viking Enzyme Malt”