Viking Malt

Viking Enzyme Malt

1,36  / kg

Viking enzyme malt eli entsyymimallas on 2- tai 6-tahoisesta kevätohrasta valmistettu vaalea mallas. Maltaan valmistusprosessi on suunniteltu säilyttämään mahdollisimman paljon entsyymitoimintaa. Entsyymimallas on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi oluissa, joissa on suuri pitoisuus muita ainesosia kuin mallasta.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): viking-enzyme-malt Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käyttökohteet: oluet, joissa on suuri pitoisuus muuta raaka-ainetta kuin mallasta
Alkuperämaa: Suomi

Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.

Lataa tuotekortti

Lisätiedot

Paino 1 kg
Jyvänä vai rouhittuna?

Jyvänä, Rouhittuna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viking Enzyme Malt”