Yeast – White-Zainasheff
21,50 €
The Practical Guide to Beer Fermentation
Kirjailija: Chris White ja Jamil Zainasheff
Kieli: Englanti
The Practical Guide to Beer Fermentation on mainio opas kaikentasoisille kotiolutharrastajille. Kirjassa käydään läpi hiivan valinta, varastointi, hiivan kasvatus ja pesu. Kirjassa on myös osio, jossa ohjeet hiivalaboratiorion perustamiseen.
Varastossa
Tuotetunnus (SKU): MP-0610501-1-1
Osasto: Kirjat ja lehdet
Tutustu myös
-
Guide to All-Grain Brewing
10,90 € Lisää ostoskoriinVarastossa
-
For the love of hops – Stan Hieronymus
21,50 € Lisää ostoskoriinVarastossa
-
Water – Palmer-Kaminski
21,50 € Lisää ostoskoriinVarastossa
-
Stout Style Guide
10,90 € Lisää ostoskoriinVarastossa
-
Beginner’s guide to homebrewing
10,90 € Lisää ostoskoriinVarastossa