Yritys

Mallaspuoti – uusi verkkokauppa kotiolutharrastajille

Mallaspuoti on vuoden 2019 lopussa perustettu, pääasiassa kotioluen harrastajille suunnattu verkkokauppa. Mallaspuoti on perustettu intohimosta kotioluen panemiseen, ja olueen ylipäätään. Mallaspuoti myy pääasiassa yksityisille henkilöille.

Mallaspuoti eroaa muista suomalaisista toimijoista nopeilla toimitusajoilla, hyvällä palvelulla, laadukkailla tuotekuvilla ja tuotekuvauksilla, tuotteiden helpolla löydettävyydellä ja ennenkaikkea verkkokaupan mahdollisimman sujuvalla toimivuudella. Tarkoitus olisi myös julkaista blogeja, uutisia ja muita houreita melko säännölliseen tahtiin.

Vaikka Suomessa on jo kolme enemmän tai vähemmän korkeatasoista verkkokauppaa kotioluen harrastajille, niin eipä niitä jostain syystä löydy yhtään kappaletta Turkua pohjoisempaa. Mielestäni tähän oli aika tulla muutos. Tämä puoti löytyykin Kuopiosta, Savon sydämestä.

Pieni myymälä ja noutovarasto sijaitsee Kuopion Haapaniemellä osoitteessa Haapaniementie 17. Noutovarasto palvelee pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin, milloin vain tilauksia sattuu tulemaan. Toivomme tilausten tulevan ensisijaisesti verkkokaupan kautta.

Mallaspuoti starttasi vuoden 2019 lopussa melko suppealla valikoimalla, mutta tuotevalikoima laajenee jatkuvasti kysynnän mukaan. Esimerkiksi siiderin valmistukseen liittyvää kamaa on tarkoitus ottaa myyntiin, samoin mallas- ja humalavalikoima laajenee säännöllisesti.

Jos kaupasta puuttuu jokin sinulle tärkeä tuote niin kerro siitä! Verkkokauppa kehittyy siihen lisätään jatkuvasti uusia ominaisuuksia, joista suurin osa tapahtuu ns. “konepellin alla”. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita!

Meillä tuotteet ei maksa maltaita!

Tervetuloa ostoksille!

Kauppias & Panomies
Jussi Pääkkönen