Alfa-amylaasi

2,00 

Alfa-amylaasi on tärkkelystä nesteyttävä entsyymi, joka on tarkoitettu viljasta (esim. ruis, vehnä, maissi, riisi) tai perunasta tehtyyn mäskiin. Se toimii tehokkaasti lämpötilassa 70-105°C ja pH-alueella 4,5-7,5. Parhaat olosuhteet tärkkelyksen muuntamiseen saat kuitenkin lämpötilassa 85-95°C ja pH-alueella 5-5,5.

Varastossa

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): MP5904816001587 Osasto:

Kuvaus

Käyttö

Lisää alfa-amylaasia 1 ml 5 kg raaka-ainetta kohti. Ennen lisäämistä liuotetaan mitattu annos entsyymiä pieneen määrään vettä, jotta se leviää paremmin mäskiin. Pidä seoksen lämpötila noin 95 ⁰C:ssa tunnin aja koko ajan sekoittaen. Anna mäskin jäähtyä. Lisää hiiva ja hiivaravinne.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.