FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia | Mallaspuoti

FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia

35,00 

FermZilla Flat Bottom on parempi kuin muut perinteiset HDPE- ja PP -muovista valmistetut käymisastiat. Fermzillassa  ei ole hanaa, joten se on helpompi puhdistaa, eikä hanan liitoksiin jää muhimaan bakteereja. Huom! Flat Bottom ei ole tarkoitettu paineistettuun käymiseen. Se kestää jonkin verran painetta, mutta ei ole suunniteltu siihen.

  • Super sileä pinta. PET muovi on todella sileä, joten se on helppo puhdistaa. Muilla HDPE-käymisastioilla on huokoinen pinta, mikä tarkoittaa, että krausen tarttuu seiniin. HDPE muovi on myös sen verran huokoista, että bakteereille on otolliset kasvuolosuhteet.
  • Estää hapettumista. Muut käymisastiat valmistetaan usein HDPE: stä, jotka ovat huokoisia, mikä tarkoittaa, että happi voi kulkea käymisastian seinämän läpi
  • Kevyt ja kestävä. FermZilla käymisastiat ovat kevyitä, mutta todella kestäviä
  • Suuri suuaukko. Yläosan aukko on halkaisijaltaan 120 mm, joten sisälle mahtuu käsi helposti puhdistusta varten.
  • Uusi kannen muotoilu. Uuden kansirakenteen ansiosta voit kiinnittää kansiin helposti muita lisävarusteita, kuten putken lämpötila-anturille tai glykolikäämin jäähdytystä varten.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.
Tuotetunnus (SKU): KL14755 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pakettiin sisältyy:

1. 30L FermZilla Flat Bottom käymisastia
2. Kolmiosainen vesilukko
3. Tarralämpömittari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia”

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.