Kegland

FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia

39,95 

FermZilla Flat Bottom on parempi kuin muut perinteiset HDPE- ja PP -muovista valmistetut käymisastiat. Fermzillassa  ei ole hanaa, joten se on helpompi puhdistaa, eikä hanan liitoksiin jää muhimaan bakteereja. Flat Bottom ei ole tarkoitettu paineistettuun käymiseen. Se kestää jonkin verran painetta, mutta ei ole suunniteltu siihen. Paineistettu siirto pienellä paineella kuitenkin onnistuu (paineenkestävän kannen vaihdon jälkeen) ilman tarvetta lappoamiselle.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL14755 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pakettiin sisältyy:

1. 30L FermZilla Flat Bottom käymisastia
2. Kolmiosainen vesilukko
3. Tarralämpömittari

 • Sileä pinta. PET muovi on todella sileää, joten se on helppo puhdistaa. Muilla HDPE-käymisastioilla on huokoinen pinta, mikä tarkoittaa, että krausen tarttuu seiniin. HDPE muovi on myös sen verran huokoista, että bakteereille on otolliset kasvuolosuhteet.
 • Estää hapettumista. Muut käymisastiat valmistetaan usein HDPE: stä, jotka ovat huokoisia, mikä tarkoittaa, että happi voi kulkea käymisastian seinämän läpi
 • Kevyt ja kestävä. FermZilla käymisastiat ovat kevyitä, mutta todella kestäviä
 • Suuri suuaukko. Yläosan aukko on halkaisijaltaan 120 mm, joten sisälle mahtuu käsi helposti puhdistusta varten.
 • Uusi kannen muotoilu. Uuden kansirakenteen ansiosta voit kiinnittää kansiin helposti muita lisävarusteita, kuten putken lämpötila-anturille tai glykolikäämin jäähdytystä varten.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia”

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

 • Nouto varastolta – maksuton
 • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
 • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
 • Postipaketti – alk. 5,90 €
 • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
 • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.