(1 tuotearvio)

Ireks Sour Malt (hapanmallas)

3,95  / kg

Ireks Sour hapanmallasta käytetään mäskin pH:n alentamiseen sopivalle tasolle, yleensä vaaleissa oluissa. Kalkkinen ja karbonaattipitoinen hanavesi ei sellaisenaan ole parasta mahdollista vaaleiden oluiden panemiseen, joten pH-alue on hyvä saada 5.2 – 5.5 tasolle. Mäskin sopiva pH parantaa mäskäystehokkuutta ja entsyymiaktiivisuutta. Maltaan pH-arvo 3.4 – 3.6.

Käytetään pieninä pitoisuuksina (1-5%).

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): mp-ireks-sour Osasto: Avainsana tuotteelle

Käyttökohteet: kaikki oluet, yleensä vaaleat
EBC: 2-5
Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 1-5%
Alkuperämaa: Saksa

Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.

 

 

1 arvio tuotteelle Ireks Sour Malt (hapanmallas)

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio