Viking Chocolate Dark Malt
1,76 € / kg
Viking Dark Chocolate malt on tumma suklaamallas, joka valmistetaan paahtamalla pilsner maltaita. Lämpötila ja paahtoaika ovat lyhyemmät kuin mustalla maltaalla. Maltaasta ei irtoa käymiskelpoisia sokereita mäskiin.
Korkeampina pitoisuuksina antaa paahtaista makua.
8.75 kg varastossa
Kuvaus
Käyttökohteet: portterit ja stoutit, brown alet, tummat belgioluet.
EBC: 800-1000
Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 5%
Alkuperämaa: Suomi
Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.
Lisätiedot
Paino | 1 kg |
---|---|
Jyvänä vai rouhittuna? | Jyvänä, Rouhittuna |
Panu (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –