Kegland

Kegland 30 L käymisastia kolmiosaisella vesilukolla, kannella, hanalla ja tarralämpömittarilla

19,50 

Keglandin 30 litran käymisastia, jossa mukana kansi, kolmiosainen vesilukko, tarralämpömittari ja tiiviste vesilukolle. Materiaali elintarvikekelpoinen polypropeeni, joka kestää jopa 100 asteen lämpötiloja. Astiassa mitta-asteikko. Rakenne muista käymisastioista hieman poikkeava, koska käymisastian rungossa on valmiit kierteet hanalle. Voidaan käyttää myös ilman hanaa.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Osasto:

Kuvaus

Tuotepaketti sisältää:

1 x 30 litran käymisastia,
1 x Kansi vesilukon tiivisteellä
1 x 3-osainen vesilukko
1 x Hana
1 x Tarralämpömittari

Käymisastian mitat kannen kanssa:

Korkeus: 41.5cm
Halkaisija: 40cm
Kapasiteetti: 30L

Lisätiedot

Paino 5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita