KLAR-ZYME, entsyymi viinien kirkastukseen – 10ml
2,95 €
KLAR-ZYME on tehokas entsyymi viinien kirkastukseen. Se helpottaa myös mehun uuttamista hedelmistä. Viinin selkeytymisaika KLAR-ZYME:n käytön yhteydessä: 5-7 päivää, riippuen viinin sameuden määrästä. Riittää 50 litralle.
Varasto loppu
Käyttö: 1. Laimenna tuotetta vedellä. Ota 1 annos tuotetta 10 annosta vettä kohti. 2. Lisää se rypäleen mehuun tai viiniin. 3. Sekoita huolellisesti ja jätä se peitettynä lämpimään paikkaan 1 vuorokaudeksi mehun uuttamiseksi hedelmistä ja 5-7 vuorokaudeksi viinin kirkastamiseksi sameuden määrästä riippuen. 4. Purista mehu pois tai kaada viini pois jättäen sakka. KLAR-ZYME toimii parhaiten 30-35 °C:n lämpötilassa, ja se on aktiivisimmillaan, kun pH-taso on 4,5.