Lalvin ICV D47 valkoviinihiiva – 5g

2,49 

Lalvin D47™ on eristetty Ranskassa Côtes-du-Rhônen alueella ICV:n (Institut Coopératif du Vin) toimesta tynnyrissä käyneiden täyteläisten Chardonnay- ja muiden valkoisten rypäleiden valmistukseen. Koska tämä hiiva vapauttaa polysakkarideja rypäleen puristemehuun käymisen aikana, se vaikuttaa osaltaan pyöreään, pehmeään makuun.

Tämä prosessi voi myös auttaa vakauttamaan aromaattisia yhdisteitä. Lalvin D47™ -hiivaa suositellaan erittäin lämpimästi ensiluokkaisen, tynnyrissä käyneen Chardonnayn valmistukseen. Kun viini jätetään sakan päällä, kehittyy mausteisia, trooppisia ja sitrushedelmiä sisältäviä sävyjä, ja viinin sanotaan tällöin olevan silkkinen ominaisuuksiltaan. Tämä kanta on hyvin yhteensopiva malolaktisten bakteerien kanssa. Hyvä hiiva myös Meadille.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP-271331-1-1 Osasto:

Lisätietoja tuotteesta

Alkoholin sietokyky: 14 %
Optimaalinen käymislämpötila: 15 – 20 °C
Tuottaja: Lallemand