Hiiva + ravinne valko- ja roseviineille Enovini® BAYA VITA -17 g

2,49 

Enovini® BAYA VITA -hiiva- ja ravinneyhdistelmä valko- ja roseeviinille on täydellinen Saccharomyces Bayanus -hiivan ja ravinteiden yhdistelmä, jonka avulla voit valmistaa kotitekoista viiniä. Tuote mahdollistaa valmistetun viinin täydellisen käymisen.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP400536 Osasto:
  • Täydellinen paketti erityyppisten viinien käymistä varten
  • Täydellinen omenoista, päärynöistä, kirkkaista viinirypäleistä, villiruususta ja vadelmista valmistetuille viineille.
  • Varmistaa täydellisen käymisen
  • 10-25 litran erälle
  • Saccharomyces Bayanus -viinihiiva

Enovini® BAYA VITA -hiiva- ja ravinneyhdistelmä valko- ja roseeviinille on täydellinen Saccharomyces Bayanus -hiivan ja ravinteiden yhdistelmä, jonka avulla voit valmistaa kotitekoista viiniä. Tuote mahdollistaa valmistetun viinin täydellisen käymisen. Sopii erinomaisesti omenoista, päärynöistä, kirkkaista rypäleistä, villiruususta ja vadelmista valmistetuille viineille.  Tämän sarjan avulla voit valmistaa jopa 25 litraa viiniä. Muista, että ravinnetta ei saa lisätä suoraan hiivaan – käytä sitä reseptin mukaisesti.

Käyttö:
Tämä hiiva ei vaadi alkustartteria. Sekoita se 100 ml:aan esikeitettyä vettä, joka on jäähdytetty 30 °C:n lämpötilaan, ja jätä se sitten 20 minuutiksi. Kaada sen jälkeen saatu liuos käymisastiaan/viinejä sisältävään purkkiin. Laita sopiva määrä ravinteita (1 g ravinteita 1,5-2,5 litraa rypäleen puristemehua kohti) kolmessa yhtä suuressa annoksessa: 2. 2-3 päivän käymisen jälkeen, 3. noin 10 päivän kuluttua, kun rypäleen puristemehun °Blg-arvo on laskenut 8-12:een. Liuotetaan ravinneannokset 100 ml:aan rypäleen puristemehua. Kaada kukin niistä astiaan/purkkiin ja sekoita se. Älä lisää ravinnetta suoraan hiivan sekaan!

Ainesosat:
ravinne 58,8 % (diammoniumvetyfosfaatti (V), inaktiiviset hiivasolukomponentit, B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi)), hiiva 41,2 % (S. bayanus -viinihiiva, emulgointiaine: sorbitaanimonostearaatti).

Nettopaino: 17 g