Enovini® OK WHITE viinihiiva – 7g

1,90 

Aiotko valmistaa kotitekoista viiniä omenoista tai valkoisista viinirypäleistä? Uusi happamuutta vähentävä Enovini® OK WHITE -kuivahiiva on siihen paras valinta! Yhdestä pakkauksesta voidaan valmistaa 35 litraa viiniä, jonka alkoholipitoisuus on enintään 14 %.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP400380 Osasto:

Valkoisille hedelmille – tämä hiiva sopii omenoista, valkoisista viinirypäleistä ja muista hedelmistä, jotka sisältävät paljon omenahappoa, valmistetuille viineille.

  • Omenahapon vähentäminen 20-24 %:lla – happamuuden vähentämisellä on myönteinen vaikutus viinin makuun, mikä tekee siitä pehmeämmän ja tasapainoisemman.
  • Vähemmän sokeria – happamuutta vähentävän hiivan käytön ansiosta voit vähentää lisätyn sokerin määrää, jolloin saat hyvän puolimakean tai puolikuivan viinin.
  • Tasapainoinen viinin maku ja aromi – tällä hiivalla valmistetun viinin miedon maun lisäksi siinä on myös mielenkiintoinen hedelmäinen aromi.
  • Korkea laatu – Enovini® OK WHITE aktiivisen kuivahiivan avulla voit valmistaa parasta kotitekoista viiniä, jonka alkoholipitoisuus on jopa 14 %!

Enovini® OK WHITE on kuivattu viininvalmistushiiva, joka vähentää omenahappoa sisältävistä valkoisista hedelmistä valmistetun viinin happamuutta. Tämä hiiva on tarkoitettu ennen kaikkea omenoille ja valkoisille rypäleille. Niitä käyttämällä voit valmistaa tasapainoista, herkullista ja mietoa viiniä, jossa on runsas hedelmäinen tuoksu.

Hiiva on helppokäyttöinen, eikä se vaadi alkukasvatusta.

Käyttö

  • Sekoita hiivapussin sisältö 100 ml:aan esikeitettyä vettä, joka on jäähdytetty 30 °C:n lämpötilaan. Jätä se 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Kaada sen jälkeen saatu liuos käymisastiaan tai viinierän sisältävään demijohniin. Suositeltava alkusokeripitoisuus erässä on enintään 18°Blg ja happamuus 16 g/l (mieluiten 12-13 g/l).
  • Käyminen 18-20 °C:n lämpötilassa.
  • Lisätään 5. ja 10. käymispäivänä sokerilisäykset 50 g/l.

Ainesosat: Saccharomyces cerevisiae, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.