Restart yeast, käymisen uudelleenkäynnistäjä – 22 g

2,25 

Restart yeast, käymisen uudelleenkäynnistäjä on pelastus liian makeille ja liian heikoille viineille – tämä hiiva käynnistää uudelleen pysähtyneen käymisen erissä, joiden alkoholipitoisuus on alle 10 % ja sokeripitoisuus vähintään 10°Blg.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP400305 Osasto:

Käyminen käynnistyy uudelleen 7 päivässä – tämä aika tarvitaan hiivan lisääntymiseen vaikeissa olosuhteissa.

  • Se takaa käymisen 18 %:n alkoholipitoisuuteen asti käymislämpötilassa 25-30 °C.
  • Tehokas pakkaus – 22 g:n annospussi riittää jopa 25 l:n erään.
  • Helppo käyttää – annostelu suoraan astiaan.

Restart-hiiva on aktiivisen, voimakkaasti alkoholia tuottavan S. bayanus -hiivan ja erikoisravintoaineiden yhdistelmä, jonka ansiosta käyminen on mahdollista käynnistää uudelleen viineissä ja mäskissä. Tämä hiiva käynnistää uudelleen pysähtyneen käymisen erissä, joiden alkoholipitoisuus on alle 10 % – tämän vuoksi tämä tuote tarjoaa mahdollisuuden korjata liian makeat (vähintään 10°Blg) ja liian miedot erät. Käymisen pitäisi käynnistyä uudelleen 7 päivän kuluessa. Tämä aika tarvitaan hiivan lisääntymiseen vaikeissa olosuhteissa, jotka liittyvät muun muassa alkoholipitoisuuteen erässä. Tämä tuote on erittäin helppokäyttöinen – riittää, että se lisätään suoraan erään. Yksi 22 g:n pakkaus riittää jopa 25 l:n erään!

Käyttö
Lisää hiiva suoraan astiaan ja anna sen jatkaa käymistä 25 – 30 °C:n lämpötilassa.

Nettopaino: 22 g
Huomautus: käytä koko pakkaus yhtä erää varten.

Pakkauksen koko:
Pituus 12 cm
leveys noin 0,5 cm
korkeus 16 cm

Ainesosat: hiiva [84,1 %], diammoniumfosfaatti (V) [15,9 %].