MattMill Student mallasmylly

145,00 

MattMill Student on laadukas mallasmylly Saksasta. Se on hiukan yksinkertaisempi versio MattMill Kompaktista. Karkaistujen teräsrullien halkaisija on 60 mm (2 ⅜ “). Suuri halkaisija helpottaa rouhimisen aloittamista ja auttaa pitämään kuoret ehjinä. MattMill myllyyn saat kieritettyä muovisen PET pullon täyttösuppiloksi.

Raon kooksi asetettu 1,3 mm, ja se tarjoaa hyvän murskauksen useimmille maltaille. Hienompaa rouhintaa varten mallas voidaan ajaa myllyn läpi kahdesti.

Voidaan käyttää käsikäyttöisellä kammella (saatavana erikseen) tai erillisellä moottorilla, kuten akkuporakoneella. Kapasiteetti on noin 1 kg minuutissa. Kierrosnopeuden tulisi olla enintään 400 rpm.

Sisältää pultin ja sovitteen ruuvinvääntimelle.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): MP-89-0004 Osasto: Avainsana tuotteelle

Lisätiedot

Paino 1,25 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MattMill Student mallasmylly”

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.