Humalajuurakko – Goldings

9,58 

Oletko aina halunnut valmistaa olutta itse kasvattamastasi humalasta? Kolmessa vuodessa humalakasvi tarjoaa sinulle täyden sadon. Tilapäisesti saatavilla juuri nyt ja niin kauan kuin tavaraa riittää!

Goldings
Goldingsilla on erittäin hieno aromi, ja sitä kutsutaan englantilaisen humalan kuninkaaksi. Alkuperäiselle IPA:lle tai perinteiselle englantilaiselle Bitterille ei yksinkertaisesti ole parempaa vaihtoehtoa.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): MP1350073 Osasto:

Kuvaus

Oletko aina halunnut valmistaa olutta itse kasvattamastasi humalasta? Kolmessa vuodessa humalakasvi tarjoaa sinulle täyden sadon.
Tilapäisesti saatavilla juuri nyt ja niin kauan kuin tavaraa riittää!

Kaikki juurakot ovat emikasveista peräisin, tuottavat humalankäpyjä oikeissa olosuhteissa. Suomen oloissa ei aina tuota saman kaltaisia tuloksia kuin alkuperäisellä viljelyalueella. Oikealla hoidolla siitä kasvaa täysikasvuinen humalakasvi 3 vuodessa.

Istuta juurakkosi aurinkoiseen paikkaan viimeisen pakkasen jälkeen (yleensä huhtikuusta alkaen). Ihannetapauksessa sinun tulisi valmistella maa käyttämällä kompostia ja hieman ruukkumultaa. Maaperässä olisi hyvä olla salaojitus.

Istuta juurakko vaakasuoraan noin 10 cm syvään matalaan kaivantoon. Jos istutat useita juurakoita, pidä ne parin metrin päässä toisistaan. Kastele ja pidä juurakko kosteana. Noin viikon kuluttua, jos maa on tarpeeksi lämmin ja maaperä on pidetty kosteana, juurakot alkavat kasvaa.

Goldings
Goldingsilla on erittäin hieno aromi, ja sitä kutsutaan englantilaisen humalan kuninkaaksi. Alkuperäiselle IPA:lle tai perinteiselle englantilaiselle Bitterille ei yksinkertaisesti ole parempaa vaihtoehtoa.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.