Turbo Torpedo 5-7 days distiller’s yeast turbohiiva, 21% – 100 g
3,45 €
Uusi, parannettu Turbo Torpedo 5-7 päivän tislaushiiva kiljun valmistamiseen, jonka avulla saadaan jopa 21 % alkoholia.
Varastossa
- Käyminen jopa 21 %:n alkoholipitoisuuteen asti – uusi hiiva- ja ravinneseos mahdollistaa erittäin korkean käymisasteen ja jopa 21 %:n alkoholipitoisuuden saavuttamisen.
- Sokerille, hedelmille, viljoille ja perunoille – Turbo torpedo 5-7 days -hiiva käyttää tehokkaasti eri aineksia: sokeria, hedelmiä, maissia, ohraa, ruista, vehnää, perunoita ja melassia.
- Käyminen 5-7 päivässä – hiivan vaatima aika 6 kg sokerin käymiseen on 5-7 päivää 20-25 °C:n lämpötilassa.
- Annos 6-9 kg:lle sokeria – sokeriannos säädetään sen mukaan, millainen alkoholipitoisuus erään halutaan saada käymisen jälkeen.
- 25 litran erää varten – yksi pakkaus Turbo torpedo 5-7 päivän hiivaa riittää 25 litran erän valmistamiseen.
Käyttö:
- Liuota astiaan oikea määrä sokeria – riippuen halutusta tavoitellusta alkoholipitoisuudesta – tiettyyn määrään haaleaa vettä (30 °C).
- Kaada seuraavaksi pussin koko sisältö ja sekoita se huolellisesti.
- Kaada neste desinfioituun käymisastiaan ja täytä se 25 litraan huoneenlämpöisellä vedellä.
- Kun vesilukko on asennettu, anna liuoksen käydä 20-25 °C:n lämpötilassa
- Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelemme erän cold crashausta, kun käyminen on päättynyt.
* Jos erässä on yli 7 kg sokeria, lisää toinen annos sokeria varovasti 48 tunnin kuluttua.
Huom:
Saattaa vaahdota rajusti, joten suosittelemme myös vaahdon vähentäjän käyttöä.
Sisältö: hiivat, kaliumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, kalsiumkarbonaatti, tiamiinihydrokloridi.