Näytetään kaikki 7 tulosta
-

2,00 €
Brewers Clarity / Clarex on entsyymi, joka estää chill hazea oluessa. Mahdollistaa myös gluteenittomien oluiden valmistuksen. Brewers Clarity vähentää käymisprosessin stabiloinnin vaatimaa aikaa, vaikuttamatta tuotteen laatuun.
Tuote lisätään jäähdytettyyn vierteeseen käymisen alussa. Annosteltu valmiiksi 3ml ruiskuun luer-lock kärjellä. Valmistajan suosittelema annos on 2 grammaa Brewers Claritya 100 litraa kohti.
-

5,20 €
Gelatiinia käytetään erityisesti oluen, siiderin, viinien, mehujen jne. kirkastukseen. Sitoo hiivan itseensä pudoten astian pohjalle. Helpompi annostella kuin jauhemaista gelatiinia. Annostus: 2,5-5 ml/10 litraa.
-

4,60 €
Irish Moss (Chondrus Crispus) is on merilevää. Oluthommissa se parantaa proteiinien saostumista mäskäyksen aikana eli lopputuotteena kirkkaampi olut.
-

9,50 €
Irish Moss (Chondrus Crispus) is on merilevää. Oluthommissa se parantaa proteiinien saostumista mäskäyksen aikana eli lopputuotteena kirkkaampi olut.
-

12,50 €
Five Star SUPERMOSS HB on karrageenivalmiste proteiinien poistamiseksi oluesta, joka kirkastaa vierteen ja poistaa sameutta valmiista oluesta. Annostus 2 g / 10 litraa, joten aika riittoisaa tavaraa.
- Sekoittuu hyvin kylmään veteen
- Kiinnittyy sameutta aiheuttaviin proteiineihin ja uppoaa pohjalle
- Vaikuttaa myös pääkäymisen aikana
Käyttö: sekoita max. 2g jauhetta per 10 litraa vierrettä. Sekoita kylmään veteen ja anna tasaantua 30 sekuntia. Sekoita tämä liemi vierteeseen 10 minuuttia ennen keiton loppua. Poista keittokattilan pohjalle muodostuva sedimentti ennen siirtoa käymisastiaan. Sulje pakkaus käytön jälkeen ja säilytä kuivassa ja viileässä.
-

3,75 €
Protafloc rakeena. Lisätään 5 minuuttia ennen keiton loppua vierteeseen. Protafloc vähentää sakkaa käymispöntössä joten lopputuotteena on kirkkaampi olut. Parantaa myös oluen säilyvyyttä pullossa/kegissä.
Alunperin Protafloc on suunniteltu panimoiden käyttöön, joten annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Sopiva annostus on 2-5g/100l.
-

Arvostelu tuotteesta: 4.63 / 5
0,30 € – 2,85 €
Protafloc tablettimuodossa, joka on käytännössä samaa ainetta kuin Irish Moss, mutta tiiviimmässä ja tehokkaammassa muodossa.
Murskattu tabletti lisätään 15-20 minuuttia ennen keiton loppua vierteeseen. Protafloc vähentää sakkaa käymispöntössä joten lopputuotteena on kirkkaampi olut. Parantaa myös oluen säilyvyyttä pullossa/kegissä. Alunperin Protafloc tabletit on suunniteltu panimoiden käyttöön, joten annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Sopiva annostus on ¼ tablettia per 19 litraa.