Kirkasteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

  • Pektolaasi entsyymi Zymex

    Entsyymi Pektolaasi Vinoferm zymex 50 g

    2,86 

    Pekto-entsyymi, jota käytetään paljon pektiiniä sisältäviin viineihin ja hedelmämehuihin. Parantaa mehuisuutta ja vähentää sameutta. Pektolaasi sopii niin viineille, mehuille kuin siidereille. Säilytetään jääkaapissa. Annostus 4-8 g / 10 kg hedelmiä.

  • Kieselsol Vinoferm kirkastaja 100 ml

    kieselsol kirkastaja VINOFERM 100 ml

    5,99 

    Kieselsol on silicageeliä, jota käytetään erityisesti viinin, mehujen jne. selkeytykseen. Käytetään yleisimmin yhdessä nestemäisen gelatiinin kanssa (1 ml kieselsolia + 1 ml gelatiinia), mikä johtaa erittäin nopeaan vaikutukseen ja vähäiseen saostumiseen. Annostus: 2,5-5 ml/10 l.

  • Brewers Clarity 3ml

    Brewers Clarity – 3ml

    2,00 

    Brewers Clarity / Clarex on entsyymi, joka estää chill hazea oluessa. Mahdollistaa myös gluteenittomien oluiden valmistuksen. Brewers Clarity vähentää käymisprosessin stabiloinnin vaatimaa aikaa, vaikuttamatta tuotteen laatuun.

    Tuote lisätään jäähdytettyyn vierteeseen käymisen alussa. Annosteltu valmiiksi 3ml ruiskuun luer-lock kärjellä. Valmistajan suosittelema annos on 2 grammaa Brewers Claritya 100 litraa kohti.

  • Gelatiinineste 20% Vinoferm 100 ml

    Gelatiini nesteenä 20% VINOFERM – 100ml

    5,20 

    Gelatiinia käytetään erityisesti oluen, siiderin, viinien, mehujen jne. kirkastukseen. Sitoo hiivan itseensä pudoten astian pohjalle. Helpompi annostella kuin jauhemaista gelatiinia. Annostus: 2,5-5 ml/10 litraa.

  • Irish Moss 100g

    Irish Moss 100g

    7,04 

    Irish Moss (Chondrus Crispus) is on kuivattua merilevää. Irish moss parantaa proteiinien saostumista mäskäyksen aikana eli lopputuotteena kirkkaampi olut.

  • Irish Moss 100g

    Irish Moss 250g

    9,50 

    Irish Moss (Chondrus Crispus) is on kuivattua merilevää. Irish moss parantaa proteiinien saostumista mäskäyksen aikana eli lopputuotteena kirkkaampi olut.

  • Five Star Supermoss kirkaste

    Supermoss HB Five Star 113 g

    12,50 

    Five Star SUPERMOSS HB on karrageenivalmiste proteiinien poistamiseksi oluesta, joka kirkastaa vierteen ja poistaa sameutta valmiista oluesta. Annostus 2 g / 10 litraa, joten aika riittoisaa tavaraa.

    • Sekoittuu hyvin kylmään veteen
    • Kiinnittyy sameutta aiheuttaviin proteiineihin ja uppoaa pohjalle
    • Vaikuttaa myös pääkäymisen aikana

    Käyttö: sekoita max. 2g jauhetta per 10 litraa vierrettä. Sekoita kylmään veteen ja anna tasaantua 30 sekuntia. Sekoita tämä liemi vierteeseen 10 minuuttia ennen keiton loppua. Poista keittokattilan pohjalle muodostuva sedimentti ennen siirtoa käymisastiaan. Sulje pakkaus käytön jälkeen ja säilytä kuivassa ja viileässä.

  • Protafloc tabletit

    Protafloc tabletit

    0,30 2,85 

    Protafloc tablettimuodossa, joka on käytännössä samaa ainetta kuin Irish Moss, mutta tiiviimmässä ja tehokkaammassa muodossa.

    Murskattu tabletti lisätään 15-20 minuuttia ennen keiton loppua vierteeseen. Protafloc vähentää sakkaa käymispöntössä joten lopputuotteena on kirkkaampi olut. Parantaa myös oluen säilyvyyttä pullossa/kegissä. Alunperin Protafloc tabletit on suunniteltu panimoiden käyttöön, joten annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Sopiva annostus on ¼ tablettia per 19 litraa.