Turbohiiva X-PURE 21.3 % – 135 g
3,99 €
Turbo X-Pure 21,3 % hiiva on markkinoiden ainoa hiiva, joka ylläpitää käymistä 21,3 %:n alkoholipitoisuuteen asti.
Varasto loppu
Ominaisuuksia:
- Turbo X-Pure on hiiva korkean alkoholipitoisuuden juomiin. Korkean alkoholinkestävyytensä ansiosta käytetty hiivan ja ravinteiden seos ylläpitää käymistä 21,3 %:n alkoholipitoisuuteen asti!
- Tarkoitettu sokeri-, hedelmä- ja viljaeriin – tämä erityisesti suunniteltu hiivasekoitus soveltuu eri raaka-aineiden käymiseen ja sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi sekä vilja- että hedelmäpohjaisten juomien valmistukseen!
- Puhdas käyminen – hiiva ei päästä epämiellyttäviä hajuja käydessään. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia epämiellyttävistä hajuista huoneessa, jossa säilytät herkullisia juomiasi.
- Riittää 25 litran erään – yhdellä annospussilla Turbo X-Pure -hiivaa voit valmistaa 25 litran erän.
- Suositeltu käymislämpötila 20-25⁰C – se on hiivan toiminnan kannalta optimaalinen lämpötila, joka varmistaa puhtaan käymisen tietyssä ajassa.
Puhdasta tehoa ja erinomaista laatua – Turbo X-Pure -hiivan avulla käymisprosessi on täydellinen – nopea ja tehokas. Tämä innovatiivinen tuote on sekoitus kahta voimakkaasti alkoholia tuottavaa aktiivista tislaamohiivakantaa ja niiden kasvua tukevaa, oikein valittua ravinnetta. Sen ansiosta voit helposti valmistaa suosikkisi sokeri-, hedelmä- ja viljapohjaisia juomia kotona (tarvittava käymislämpötila on 20-25 astetta). Turbo X-Pure on innovatiivinen tuote, joka ylläpitää käymistä jopa 21,3 %:iin asti! Yksi hiiva-apussi riittää 25 litran erään ja halutusta alkoholipitoisuudesta riippuen siihen riittää 6-9 kg sokeria! Toinen Turbo X-Pure -seoksen etu on prosessin kulku – tämän hiivan avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että suosikkiviinasi valmistuksen aikana esiintyy epämiellyttäviä hajuja!
Käyttö:
Kaada ensimmäinen annos sokeria käymisastiaan ja liuota se sopivaan määrään haaleaa vettä (jonka lämpötila on 25-30⁰C). Seuraavaksi kaada sisään koko pussin sisältö ja sekoita se huolellisesti. Liuoksen annetaan käydä 20-25⁰C:n lämpötilassa. Sopivan käymislämpötilan säilyttäminen on edellytys sille, että erässä saavutetaan oletettu alkoholipitoisuus.
* Jos erässä on yli 7 kg sokeria, lisätään toinen sokeriannos varovasti 24 tunnin kuluttua. On parasta lisätä noin 100 g sokeria ja odottaa, että vaahto laskee – sitten voidaan lisätä loput sokerista.
Varoitus: varaudu vaahtoamiseen käymisen aikana!
Käymisen päätyttyä erässä on hieman makea jälkimaku. Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelemme, että erä cold crashataan käymisen päätyttyä.
Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.
Sisältö: hiivat, kaliumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, kalsiumkarbonaatti, tiamiinihydrokloridi.