Wyeast 3787 Belgian High Gravity
12,90 €
Wyeast 3787 Belgian High Gravity on klassinen kanta belgialaisen dubbelin tai belgialaisen tripelin valmistukseen. Tämä Abbey-kanta tuottaa mukavan tasapainon monimutkaisia hedelmäisiä estereitä ja fenoleita, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää mainiosti myös muissa belgialaistyylisissä oluissa. Suositellaan ylimääräistä headspacea. Hyvin flokkuloituva hiiva, joka toimii laajalla lämpötila-alueella. Kylmägeelipakkauksen nestehiivalle löydät tästä.
- Voidaan kaataa suoraan käymisastiaan, enintään 20 l vierettä.
- Steriili smack-pack
- Ravintoaine mukana
- Säilyvyysaika enintään 6 kuukautta valmistuspäivästä.
Vain 2 varastossa
NESTEHIIVOJEN TOIMITUS
Nestehiivojen toimituspäivät ovat pääsääntöisesti maanantaista torstaihin. Nestehiivoja ei toimiteta perjantaisin tai arkipyhinä, jotta hiivat eivät jää seisomaan Postille/Matkahuoltoon viikonlopun yli. Voit ostaa nestehiivoille kylmäpakkauksen tästä
Tuottaa voimakkaita estereitä ja fenoleja sekä monitahoista hedelmäisyyttä. Ei tuota merkittävää määrää iso-amyyliasetaattia (banaaniestereitä) tai purukumisuutta, jotka ovat tyypillisiä monille tämän tyylin hiivoille. Fenoli- ja esterituotantoon vaikuttavat käymislämpötilat. Fenoleilla on taipumus haihtua oluen kypsyessä. Tämä hiivatyyppi hyötyy sokerien asteittaisesta syötöstä käymisen aikana. Hiivalla on laaja käymislämpötila-alue.
Smack Pack Activator
Tarkoitettu suuremmille kotipanimoille tai pienille pienpanimoille: riittää suoraan lisäämiseen jopa 20 litraan vierrettä. Steriili smackpack. Sisältää 125 ml, ravinne mukana. 3,5 kertaa enemmän hiivasoluja! Pitkä säilytys mahdollista: jopa 6 kuukautta valmistuspäivästä.
Tärkeä huomautus
Activator™-pakkaukset turpoavat joskus hieman tai kohtalaisesti kuljetuksen tai säilytyksen aikana. Tämä ei ole merkki pilaantumisesta, jos pakkaus on alle 6 kuukautta vanha ja sitä on käsitelty asianmukaisesti. Tämä johtuu pakkaushetkellä vielä käytettävissä olevista ravinteista, jotka aiheuttavat vähäistä aktiivisuutta ja CO2-tuotantoa. Jotkin kannat ovat tähän alttiimpia kuin toiset.
Soveltuu tyyleille: Dunkelweizen, German Hefe-Weizen, Roggenbier, Weizen/Weissbier, Weizenbock
Flokkulaatio: Keskitasoa
Käymisaste: 74 – 78%
Alkoholinsieto: 12%
Suositeltu käymislämpö: 18-25°C