Wyeast 5733 Pediococcus damnosus
15,00 €
Maitohappobakteereja käytetään belgialaistyyppisten oluiden valmistuksessa, kun lisähappamuus on toivottavaa. Käytetään usein gueuzessa ja muissa belgialaistyylisissä oluissa. Hapontuotanto lisääntyy säilytysajan myötä. Se voi myös aiheuttaa alhaisia diasetyylipitoisuuksia pidemmän varastointiajan aikana. Kylmägeelipakkauksen nestehiivalle löydät tästä.
- Voidaan kaataa suoraan käymisastiaan, enintään 20 l vierettä.
- Steriili smack-pack
- Ravintoaine mukana
- Säilyvyysaika enintään 6 kuukautta valmistuspäivästä.
Varasto loppu
Smack Pack Activator
Tarkoitettu suuremmille kotipanimoille tai pienille pienpanimoille: riittää suoraan lisäämiseen jopa 20 litraan vierrettä. Steriili smackpack. Sisältää 125 ml, ravinne mukana. 3,5 kertaa enemmän hiivasoluja! Pitkä säilytys mahdollista: jopa 6 kuukautta valmistuspäivästä.
Tärkeä huomautus
Activator™-pakkaukset turpoavat joskus hieman tai kohtalaisesti kuljetuksen tai säilytyksen aikana. Tämä ei ole merkki pilaantumisesta, jos pakkaus on alle 6 kuukautta vanha ja sitä on käsitelty asianmukaisesti. Tämä johtuu pakkaushetkellä vielä käytettävissä olevista ravinteista, jotka aiheuttavat vähäistä aktiivisuutta ja CO2-tuotantoa. Jotkin kannat ovat tähän alttiimpia kuin toiset.
Soveltuu tyyleille: Lambic, Gueuze, Fruit Lambic, Mixed-Fermentation Sour Beer, Wild Specialty Beer
Flokkulaatio: Matala-korkea
Käymisaste: 70-90%
Alkoholinsieto: 9%
Suositeltu käymislämpö: 16-35°C